Eindelijk zijn ze er: de langverwachte 4e generatie van de Nuki Smart Locks. In deze vergelijking van de Nuki 4 en Nuki 4 Pro Smart Locks laten we je zien wat deze twee nieuwe slimme sloten kunnen, wat de verbeteringen zijn ten opzichte van de 3e generatie en wat de verschillen tussen de pro-versie en het instapmodel zijn. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

De voordelen die de Nuki Smart Lock 3.0 je al kon bieden, zijn met de gloednieuwe Nuki Smart Lock 4.0 natuurlijk nog beter. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het vergeten van je sleutelbos. Met de Nuki app kun je nu je deur ontgrendelen met een simpele swipe of zelfs volledig automatisch met Auto Unlock. Daarnaast kun je met maximaal 200 toegangsautorisaties individuele toegangscodes toewijzen en het gebruik ervan bijhouden met de handige logfunctie. Zo kun je altijd zien wie er komt en gaat, zonder iets over het hoofd te zien.

Ben je onderweg en realiseer je je dat je vergeten bent om je deur op slot te doen? Geen probleem! Met de Nuki Bridge heb je eenvoudig toegang tot je Nuki Smart Locks via internet en je wifi-netwerk. Dit betekent dat je altijd en overal controle hebt over de beveiliging van je huis.

De nieuwste 4e generatie Nuki Smart Locks zijn nu ook compatibel met Matter. Dit betekent dat je smart home gadgets nu nog beter met elkaar kunnen communiceren. Bovendien kun je de Smart Lock 4 ook gemakkelijk verbinden met andere apparaten. Naast Thread communiceert de Nuki Smart Lock 4 ook via Bluetooth 4.0 en hoger.

Over de levensduur van de batterij hoef je je ook geen zorgen te maken, want die gaat bij gemiddeld gebruik tot wel 6 maanden mee voordat de batterij vervangen moet worden. Het installeren van de Smart Lock is ook nog eens heel eenvoudig – je hebt geen schroeven of boren nodig. En als je de batterij moet vervangen, hoef je het slot niet eens te verwijderen omdat je gemakkelijk bij het batterijvak kunt.

Alles wat je moet weten over de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

Laten we nu eens kijken naar het premium model van de Nuki 4. Je mag natuurlijk verwachten dat de Nuki Smart Lock 4.0 Pro dezelfde basisfuncties heeft als de standaardversie, en dat is precies wat Nuki levert. Met het premium model krijg je het volledige pakket aan beveiliging en eenvoudig gemak dankzij maximaal 200 individuele toegangsautorisaties, eenvoudige bediening via smartphone en een nauwkeurige logfunctie.

De communicatiemogelijkheden gaan echter nog een stapje verder bij de pro-versie. Terwijl de gewone Smart Lock 4 gebruikmaakt van Bluetooth 4.0 of hoger en Thread, heeft de Smart Lock 4 Pro ook een geïntegreerde wifi-module. Hierdoor heb je ook zonder extra Nuki Bridge op afstand toegang tot je Smart Lock. Dit maakt interactie met het slot nog directer doordat er geen tussenliggend punt nodig is.

Het premium model van de Nuki Smart Lock 4 biedt ook extra voordelen als het gaat om batterijduur en heeft geen externe batterij wissel nodig. Dankzij de geïntegreerde Powerpack en de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je op elk gewenst moment de batterij van je smart lock opladen zonder deze te hoeven verwijderen. Ondanks het afwijkende ontwerp van de smart home gadget is hij in een handomdraai geïnstalleerd, zelfs zonder boren of schroeven.

Onze beste Nuki Smart Lock bundel:

Met de twee nieuwe Smart Locks bewijst Nuki opnieuw dat het nog steeds voorop loopt in de beveiligingsindustrie in de smart home wereld. De Nuki Smart Lock 4.0 en Smart Lock 4.0 Pro bieden verbeteringen en vereenvoudigingen voor smart home liefhebbers. Met de compatibiliteit met Amazon Alexa, Google Home en Apple Home en de bijbehorende spraakassistenten, kunnen gebruikers van alle systemen genieten van de nieuwe Smart Locks.

We hopen dat deze Nuki Smart Lock 4 vs Nuki Smart Lock 4 Pro vergelijking je heeft geholpen. Bezoek onze winkel op tink.be voor meer Nuki Smart Lock accessoires.