Als je schone vloeren wilt zonder al dat gedoe van stofzuigen, dweilen en wachten tot de vloer droog is, dan is er nu de perfecte steelstofzuiger voor jou: de eufy MACH V1 Ultra. Krachtig, stoomreinigend, zelfreinigend, draadloos, TUV-gekeurd en nu verkrijgbaar in onze tink-shop. Wil je meer weten? Lees dan verder!

eufy heeft dit jaar hun nieuwe draadloze steelstofzuiger geïntroduceerd, de MACH V1 Ultra, die zuigen, dweilen en stoomreinigen combineert. Hiermee krijg je gegarandeerd de schoonste vloeren, want hij verwijdert zelfs hardnekkige vlekken met gemak.

Met de eufy MACH V1 Ultra heb je drie modi voor effectieve schoonmaak. Met een zuigkracht van 16.800 Pa verwijder je vuil zoals haren, kruimels en stof van je vloeren. Bij zwaarder vuil gebruik je de dweilfunctie. De zelfreinigende rolborstel verwijdert gemorste melk, ketchup, koffie en andere hardnekkige vlekken. Bacteriën worden ook gedood.

Eufy Mach V1 Ultra maakt schoon met stoomfunctie

De derde modus, stoomreiniging, verwarmt tot 110°C en doodt 99,9% van alle bacteriën. Voor nat- en droogreiniging zijn er aparte vuilreservoirs die je afzonderlijk kunt legen en schoonmaken. Handig, want droog vuil is makkelijker te verwijderen.

Tijdsbesparing door gecombineerde functies

Omdat de steelstofzuiger zuigen en dweilen met stoomreinigen combineert, hoef je nog maar één apparaat te gebruiken voor super schone vloeren. Nooit meer eerst stofzuigen en daarna dweilen. Simpelweg met de MACH V1 Ultra over je vloeren en klaar!

De stofzuiger reinigt zelfs zichzelf. Tijdens en na het schoonmaken wast, steriliseert en droogt hij zijn rolborstel met vers water. Dit zorgt ervoor dat de borstel altijd schoon blijft en geen vuil terug op je vloer komt. De JetBlade-technologie zorgt ervoor dat je vloeren sneller drogen zonder natte strepen. Geen wachttijd meer!

Volledig draadloos en lange batterijduur

Draadloze stofzuigers geven je vrijheid tijdens het schoonmaken. Terwijl de meeste stofzuigers maar 45 minuten meegaan, heeft de MACH V1 Ultra een batterijduur van maar liefst 82 minuten.

De eufy MACH V1 Ultra heeft ook een slim LCD-scherm dat je tijdens het schoonmaken informatie geeft over de batterij, stoomtemperatuur en schoonmaakmodus. Je kunt de stofzuiger met één druk op de knop bedienen.

eufy-mach-v1-ultra-display

eufy MACH V1 vs eufy MACH V1 Ultra: wat is het verschil?

De eufy MACH-reeks bestaat uit twee modellen: de MACH V1 en de MACH V1 Ultra. Het grootste verschil is dat de MACH V1 geen stoomreiniging heeft. De MACH V1 Ultra heeft ook een langere batterijduur van 82 minuten in plaats van 45 minuten. Bovendien heeft de MACH V1 Ultra de JetBlade-droogtechnologie, die de MACH V1 mist.

Nu bestellen

Ben je overtuigd? Bestel de eufy V1 Ultra nu in onze shop. In de doos vind je de stofzuiger, een laadstation, een extra filter en rolborstel, schoonmaakgereedschap, reinigingsoplossing en twee pakjes ontkalkingsoplossing.

Eufy Mach V1 Ultra met accessoires